مدیر مرکز رشد دانشگاه علم و هنر، به پاس تلاش های ارزشمند خود در راه اندازی و رشد این مرکز، در نشست شورای مراکز رشد فناوری همکار با پارک علم و فناوری یزد مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در حاشیه نشست شورای مراکز رشد فناوری همکار با پارک علم و فناوری یزد که روز سه شنبه 28 خرداد ماه در محل این پارک برگزار شد، از «مجید اسلامی»، مدیر مرکز رشد دانشگاه علم و هنر، به پاس تلاش های ارزشمند وی در راه اندازی و رشد این مرکز، تجلیل به عمل آمد.

اسلامی که در آستانه بازنشستگی قرار دارد، طی سال های فعالیت خود در مرکز رشد دانشگاه علم و هنر، خدمات ارزنده ای به صنعت و کارآفرینی استان یزد ارائه نموده است. وی با ایجاد محیطی مناسب برای رشد و توسعه ایده های خلاقانه و حمایت از مخترعان و نوآوران، نقش موثری در ایجاد اشتغال و رونق تولید در استان داشته است.

در این نشست، رئیس پارک علم و فناوری یزد با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات و تلاش های مجید اسلامی قدردانی کرد و برای وی در دوران بازنشستگی آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.