دانشگاه علم و هنر در سال تحصیلی 1404-1403 دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد شامل مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت و مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیک را به لیست رشته‌های خود اضافه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، با توجه به اعلام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، «دکتر سید محمود طباطبایی»، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 1404-1403 در این دانشگاه موافقت کرد.

این دو رشته عبارتند از:

• مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت
  • مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیک

«دکتر محمد حسین طالبی» رییس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک به اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه، از دکتر طباطبایی و مهندس برومند مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به خاطر پیگیری و تلاش برای اخذ مجوز این دو رشته جدید از وزارت علوم و سازمان سنجش قدردانی کرد.

با افزوده شدن این دو رشته جدید، تعداد رشته‌های دانشگاه علم و هنر به 79 رشته افزایش می‌یابد. از این تعداد، 2 رشته در مقطع دکتری، 35 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 30 رشته در مقطع کارشناسی، 8 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 4 رشته در مقطع کاردانی ارائه می‌شود.

این خبر مسرت‌بخش نشان‌دهنده تعهد دانشگاه علم و هنر به ارائه آموزش‌های با کیفیت و مرتبط با نیازهای روز جامعه به دانشجویان خود است.