همزمان با سوم خرداد، سالگرد آزادسازی خرمشهر، و در راستای بزرگداشت این ایام و یاد و گرامیداشت شهدای خدمت، مسئولین دانشگاه با خانواده‌های سه شهید و جانباز که از اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و هنر بودند، دیدار نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، ​همزمان با سوم خرداد، سالگرد آزادسازی خرمشهر، و در راستای بزرگداشت این ایام و یاد و گرامیداشت شهدای خدمت، دیداری با خانواده‌های سه شهید و جانباز که از اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و هنر بودند، در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره‌ی رئیس جمهور و هیات همراه ایشان انجام شد.

در این دیدار که با حضور ریاست محترم دانشگاه «دکتر محمد حسین طالبی»، معاونت فرهنگی دانشجویی «دکتر سید محمد کاظمی» و همچنین «محمد رضا قاآنی» برگزار گردید، حاضرین ضمن عرض ادب و احترام به خانواده‌های این عزیزان، از یاد و خاطرات شهدای گرانقدر و دغدغه‌های خانواده‌هایشان جویا شدند.

این دیدار که در فضایی صمیمی و معنوی برگزار شد، فرصتی مغتنم برای تجلیل از ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌هایشان و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان بود.

حاضران در این دیدار با تأکید بر نقش مهم و بی‌بدیل شهدا در دفاع از خاک میهن و حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی، یادآور شدند که راه این شهیدان والامقام همچنان ادامه دارد و وظیفه ما است که با ادامه دادن راه آنان، ایران اسلامی را به سوی قله‌های پیشرفت و سربلندی رهنمون سازیم.

در پایان این دیدار، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان تجلیل به عمل آمد.