دانشگاه علم و هنر، امروز در مراسمی غم‌انگیز، یاد و خاطره‌ی رئیس جمهور و هیات همراه ایشان را که در سانحه‌ای ناگوار به شهادت رسیدند، گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، ظهر امروز شنبه 5 خرداد، دانشگاه علم و هنر میزبان مراسم یادبود و عزاداری شهادت رئیس جمهور و هیات همراه ایشان بود. این مراسم با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در نمازخانه دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین شعبانزاده سخنرانی کردند و در خصوص هدف خلقت انسان، جبهه حق و باطل و جایگاه حکومت الله در زمین صحبت نمودند.

ایشان بیان داشتند که هدف خلقت انسان، رسیدن به کمال و قرب الهی است و این امر در سایه حکومت الله بر زمین محقق خواهد شد.

حجت الاسلام شعبانزاده همچنین به جبهه حق و باطل اشاره کردند و گفتند که جبهه باطل به دنبال زمین گیر کردن انسان و دور کردن او از فطرت الهی است، در حالی که جبهه حق در تلاش است تا انسان را به کمال و سعادت برساند.

ایشان در ادامه سخنان خود به نقش انبیاء الهی در تاسیس حکومت الله بر زمین اشاره کردند و گفتند که انبیاء الهی برای هدایت انسان و برپایی حکومت الهی مبعوث شده اند.

حجت الاسلام شعبانزاده در پایان سخنان خود به جایگاه شهادت در جبهه حق اشاره کردند و گفتند که شهادت، بالاترین مقام در جبهه حق است و شهدا با فداکاری خود، راه را برای پیروزی جبهه حق هموار می کنند.

صدای گرم و گیرای آقای حجتی در مداحی از شهدا، حزن و اندوه حاضران را دوچندان کرد و یاد و خاطره‌ی این عزیزان را در اذهان زنده نگه داشت.