در پی سانحه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور مردمی و محبوب و شهادت جانگداز ایشان و جمعی از مسئولین خدوم ایران اسلامی ، رئیس دانشگاه علم وهنر در پیامی این ضایعه جبران ناپذیر را تسلیت گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، متن پیام تسلیت محمدحسین طالبی رئیس دانشگاه علم وهنر یزد بدین شرح است :

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
مِنَ المُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

در سالروز میلاد مسعود حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام روح بلند خادم ملت ایران، خادم الرضا حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور مردمی و محبوب ایران اسلامی آسمانی شد .

رئیس جمهور پرتلاش و خستگی ناپذیر مردم ایران که در راه اعتلا و پیشرفت کشور جز خدمت به مردم بزرگ ایران سر از پا نمی شناخت، بر سر عهد خود ایستاد و جان خود را فدای ملت کرد.

با قلبی اندوهگین، سانحه جانسوز بالگرد، عروج رییس جمهور محبوب و خدوم و‌ مغتنم ایران اسلامی حضرت آیت الله سید ابراهیم رییسی و همراهانش دکتر حسین امیر عبدالهیان وزیر جهادی امور خارجه، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و سایر همراهان ایشان را به محضر امام عصر (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران بویژه مردم شهید پرور استان یزد تسلیت عرض نموده ، از خداوند منان برای آن عزیزان سفر کرده غفران و مغفرت الهی و برای بازماندگانشان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم .

محمدحسین طالبی
رئیس دانشگاه علم وهنر