گروهی از دانش‌آموزان هنرستانی حسابداری دختر در قالب برنامه‌ای جهت آشنایی با رشته‌های علوم انسانی، از دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای آشنایی با رشته های مختلف دانشگاهی و ایجاد انگیزه تحصیلی برای دانش آموزان، گروهی از دانش آموزان هنرستانی حسابداری دختر از دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر بازدید کردند.

در این بازدید که با استقبال گرم مسئولان و اساتید دانشکده علوم انسانی همراه بود، دانش آموزان از نزدیک با فضاهای آموزشی، آزمایشگاه ها و کتابخانه این دانشکده آشنا شدند. همچنین، اساتید و دانشجویان رشته های مختلف علوم انسانی در خصوص ماهیت رشته ها، بازار کار و فرصت های شغلی برای دانش آموزان توضیحات ارائه دادند.

دانش آموزان در این بازدید، ضمن پرسش و پاسخ با اساتید و دانشجویان، اطلاعات مفیدی در خصوص انتخاب رشته تحصیلی در دانشگاه کسب کردند.

دکتر حسین رحیمی رئیس دانشکده علوم انسانی، نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور دانش آموزان در این دانشکده، اظهار داشت: "دانشگاه علم و هنر همواره پذیرای دانش آموزان علاقمند به ادامه تحصیل در رشته های مختلف علوم انسانی است. ما امیدواریم با ارائه برنامه های آموزشی متنوع و با کیفیت، به شکوفایی استعدادهای این دانش آموزان کمک کنیم."

بازدید دانش آموزان هنرستانی حسابداری دختر از دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، فرصتی ارزشمند برای این دانش آموزان بود تا با دنیای دانشگاه و رشته های مختلف علوم انسانی آشنا شوند و در انتخاب مسیر آینده تحصیلی خود با درایت و آگاهی بیشتری عمل کنند.