در مراسمی با شکوه در دانشگاه علم و هنر، از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل شد و دکتر سعید منش در خصوص روانشناسی در دنیای دیجیتال سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت روز روانشناس و مشاوره، مراسمی با شکوه در آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک این روز مبارک به جامعه روانشناسان و مشاوران، از زحمات و تلاش‌های این عزیزان در ارتقای سلامت روان جامعه قدردانی کرد.

در این مراسم، ضمن تقدیر از دانشجویان برتر رشته روانشناسی و مشاوره، از درمانگران کلینیک مهراوه دانشگاه علم و هنر و اساتید گروه روانشناسی و مشاوره نیز تجلیل به عمل آمد.

همچنین در این مراسم، گروه موسیقی به اجرای برنامه زنده پرداخت و دکتر محسن سعید منش، از اساتید برجسته روانشناسی دانشگاه علم و هنر، سخنرانی کردند.

دکتر سعید منش در سخنرانی خود به اهمیت علم روانشناسی و نقش روانشناسان و مشاوران در ارتقای سلامت روان جامعه پرداختند. ایشان ضمن اشاره به چالش‌های پیش روی سلامت روان در دنیای امروز، بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به این حوزه تأکید کردند.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل شد.