صبح امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ نوبت اول گروه آزمایشی علوم تجربی با حضور بیش از ۵۰۰ داوطلب زن در سالن آزمون‌های دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، صبح امروز، جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانشگاه علم و هنر شاهد برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در نوبت اول گروه آزمایشی علوم تجربی بود. در این آزمون، بیش از ۵۰۰ داوطلب زن، در سالن‌های آزمون این دانشگاه حاضر شدند و رقابتی نفس‌گیر را برای ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل در رشته‌های علوم تجربی رقم زدند.

دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از دانشگاه‌های معتبر و پیشرو در زمینه‌ی آموزش عالی، همواره در تلاش بوده است تا با فراهم نمودن فضایی مناسب و امکانات آموزشی درخور، بستری ایده‌آل برای شکوفایی استعدادهای علمی دانشجویان، فراهم نماید.

آزمون سراسری، مهم‌ترین مرحله‌ی زندگی تحصیلی داوطلبان محسوب می‌شود و فرصتی طلایی برای آنها فراهم می‌کند تا با سنجش دانش و توانایی‌های خود، مسیر آینده تحصیلی و شغلی خود را انتخاب نمایند.