در راستای آشنایی با فرآیند تولید مواد غذایی، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر از کارخانه‌های گلچین گوشت و خوشنام پروتئین یزد بازدید کردند. در این بازدید که به همت گروه آموزشی صنایع غذایی برگزار شد، دانشجویان با اصول تولید، نحوه عملکرد دستگاه‌ها، و مراحل فرآوری انواع سوسیس و کالباس آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای برنامه‌های آموزشی و آشنایی دانشجویان با فرآیند تولید مواد غذایی، گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر از کارخانه‌های گلچین گوشت و خوشنام پروتئین یزد بازدید کردند.

در این بازدید که در تاریخ ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، دانشجویان با اصول تولید، نحوه استقرار دستگاه‌ها، بسته‌بندی‌ها و تجهیزات لازم و همچنین نحوه فرآوری انواع سوسیس و کالباس، همبرگر، فرمولاسیون‌ها، نحوه عملکرد دستگاه‌ها و دیگر فرایندهای مرتبط با تولید فرآورده‌های گوشتی آشنا شدند.

بازدید از کارخانه‌های تولیدی مواد غذایی، فرصتی ارزشمند برای دانشجویان رشته صنایع غذایی است تا آموخته‌های تئوری خود را در محیط عملی مشاهده کرده و با چالش‌ها و ظرافت‌های تولید این محصولات آشنا شوند. این بازدیدها همچنین به دانشجویان کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از زنجیره تامین مواد غذایی و نقش صنایع تبدیلی در تولید محصولات نهایی پیدا کنند.

دانشگاه علم و هنر با برگزاری چنین برنامه‌هایی، تلاش می‌کند تا دانشجویان را برای ورود به بازار کار و ایفای نقش موثر در صنعت مواد غذایی آماده کند.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir