در نشست استقبال و توجیهی که با حضور دانشجویان نوورودی، مسئولین و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشست استقبال و توجیهی با حضور دانشجویان نوورودی دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر و با حضور مسئولین و مدیران گروه‌های آموزشی این دانشکده، دیروز چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 در آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

در این نشست صمیمی، دکتر رحیمی، رئیس دانشکده علوم انسانی، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدید، به معرفی این دانشکده، پیشینه درخشان آن در امر آموزش و پژوهش و همچنین اهداف و برنامه‌های آموزشی متنوع آن پرداخت.

وی با اشاره به جایگاه ویژه علوم انسانی در دنیای امروز، بر اهمیت تحصیل در این رشته‌ها و نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان آن در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و علمی تأکید کرد.

دکتر رحیمی در ادامه، به تشریح برنامه‌های آموزشی دانشکده، فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها و نیز برنامه‌های فوق‌برنامه و اردوهای علمی و فرهنگی دانشکده پرداخت.

در این نشست همچنین، مسئولین آموزشی و دانشجویی، مدیران گروه‌های آموزشی و سایر مسئولان دانشکده به ارائه توضیحاتی در خصوص آیین‌نامه‌های آموزشی و دانشجویی، تسهیلات و خدمات رفاهی، امور شهریه و وام دانشجویی و سایر موارد مرتبط با تحصیل در این دانشکده پرداختند.

دانشجویان جدید نیز در این نشست ضمن آشنایی با فضاها و امکانات آموزشی و پژوهشی دانشکده، فرصتی برای طرح پرسش‌ها و ابهامات خود با مسئولین و مدیران گروه‌ها داشتند.

هدف از برگزاری این نشست، آشنایی دانشجویان نوورودی با قوانین و مقررات دانشگاه، برنامه‌های آموزشی، امکانات و خدمات رفاهی و همچنین ایجاد فضایی صمیمی برای تعامل و گفتگو با مسئولین و مدیران گروه‌های آموزشی بود.

امید است با برگزاری چنین نشست‌هایی، شاهد آغاز دورانی پربار و سرشار از موفقیت برای دانشجویان جدید در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر باشیم.