به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران، مسئولین دانشگاه علم و هنر با حضور در ناحیه مقاومت بسیج اردکان، این روز را به فرماندهان و رزمندگان جان بر کف سپاه تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نشست صمیمی با حضور جمعی از مسئولین و پاسداران و همچنین دکتر محمد حسین طالبی رئیس دانشگاه علم و هنر و سایر مسئولین دانشگاه در ناحیه مقاومت بسیج اردکان برگزار شد.

در این نشست صمیمی، ضمن تبریک این روز خجسته به فرماندهان و رزمندگان جان بر کف سپاه پاسداران، در خصوص همکاری های مشترک و متقابل بین دانشگاه علم و هنر و ناحیه مقاومت بسیج اردکان و نیز ظرفیت های موجود برای گسترش این همکاری ها بحث و تبادل نظر شد.

دکتر طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی و به ویژه شهدای سپاه پاسداران، بر تعهد این دانشگاه برای همکاری با نهادهای انقلابی و ارزشی مانند سپاه پاسداران تاکید کرد.