دانشگاه علم و هنر با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم کارآفرینی، طرح ترویجی کارآفرینی را برای تمامی دانشجویان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم کارآفرینی، توسعه مهارت‌های شخصی و شغلی و همچنین معرفی فرصت‌های موجود در مرکز کارآفرینی دانشگاه، طرح ترویجی کارآفرینی ویژه دانشجویان در این دانشگاه برگزار می‌شود.

این طرح که به همت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر برنامه‌ریزی شده است، برای تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و ورودی‌ها به صورت جداگانه اجرا خواهد شد، که اولین دوره آن در روز سه شنبه 28 فروردین ماه ویژه دانشجویان رشته زیست شناسی برگزار شد.

در این طرح، دانشجویان با مفاهیم کلیدی کارآفرینی، ادبیات کسب و کار و ایده‌های نوآورانه آشنا می‌شوند. همچنین، فرصت‌هایی برای توسعه مهارت‌های فردی و اجتماعی و همچنین کسب اطلاعات لازم در خصوص دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و حمایتی مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه برای آنان فراهم خواهد شد.

مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کارآفرینی در میان نسل جوان، اظهار داشت: «هدف از برگزاری این طرح، ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی استعدادها و ایده‌های خلاقانه دانشجویان و توانمندسازی آنان برای ورود به دنیای کار و کارآفرینی است.»

وی افزود: «ما در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر، با ارائه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای و حمایتی، از دانشجویانی که تمایل به راه‌اندازی کسب و کار خود دارند، پشتیبانی می‌کنیم و امیدواریم با برگزاری این طرح، شاهد افزایش انگیزه و مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های کارآفرینانه باشیم.»