در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق که منجر به شهادت و مجروحیت تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، دانشگاه علم و هنر با صدور بیانیه‌ای این جنایت هولناک را به شدت محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، رئیس دانشگاه علم و هنر در بیانیه ای این جنایت هولناک را به شدت محکوم کرد. در این بیاینه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ما، دانشگاهیان دانشگاه علم و هنر، جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را به شدت محکوم می‌کنیم. این اقدام وحشیانه که منجر به شهادت و مجروحیت تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد است.

رژیم صهیونیستی با این اقدام تروریستی بار دیگر ماهیت جنایتکار و ضد بشری خود را به جهانیان نشان داد. این رژیم غاصب که سابقه طولانی در ارتکاب جنایات علیه بشریت دارد، گویی از هیچ حد و مرزی در به خاک و خون کشیدن انسان‌های بی‌گناه شرم و حیا ندارد.

حمله به سفارتخانه‌ها که محل استقرار دیپلمات‌ها و نماد روابط بین‌المللی است، به هیچ وجه قابل توجیه نیست و جامعه جهانی باید با قاطعیت این اقدام وحشیانه را محکوم کند.

ما دانشگاهیان دانشگاه علم و هنر، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدای این جنایت هولناک، از دولت جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم که با استفاده از تمام ابزارهای قانونی و دیپلماتیک، پیگیر مجازات عاملان این جنایت باشد.

همچنین از مجامع بین‌المللی، به ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد، می‌خواهیم که با اتخاذ موضع قاطع، رژیم صهیونیستی را به دلیل این جنایت آشکار مورد مجازات قرار داده و از تکرار چنین اقدامات وحشیانه‌ای جلوگیری کنند.

هیچ ظلمی بی پاسخ نخواهد ماند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

دکتر حسین طالبی