مراسم عزاداری شهادت حضرت علی (علیه السلام) و احیای شب‌های قدر با حضور پرشور دانشجویان و سوگواران و مردم مؤمن و روزه دار یزددر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مراسم عزاداری شهادت حضرت علی (علیه السلام) و احیای شب‌های قدر با حضور پرشور  دانشجویان و سوگواران و  مردم مؤمن و روزه دار یزد در این دانشگاه برگزار شد.

این مراسم که در شب‌های نوزدهم، بیست و یکم مبارک رمضان در مسجد دانشگاه علم و هنر برگزار شد، با سخنرانی حجت‌الاسلام نجیمی و نوای گرم حاج حسین دهقان، کربلایی علی زارع و کربلایی علی ساعی همراه بود.

در این مراسم معنوی، حجت‌الاسلام نجیمی در سخنانی به فضیلت شب‌های قدر و جایگاه والای حضرت علی (علیه السلام) پرداختند و شرکت کنندگان در این مراسم با قرائت قرآن، دعای جوشن کبیر و مداحی و سینه زنی به سوگواری شهادت مولای متقیان حضرت علی (علیه السلام) پرداختند و از خداوند متعال طلب مغفرت و آمرزش گناهان خود را نمودند.

حضور پرشور  دانشجویان و سوگواران و  مردم مؤمن و روزه دار یزد در این مراسم معنوی، نشان از ارادت و عشق آن‌ها به خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) داشت.

دانشگاه علم و هنر در آستانه فرارسیدن شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، شما را به مراسم احیای این شب پرفیض دعوت می‌نماید.