در پی اعلام نتایج تکمیل ظرفیت، تعداد قابل توجهی از داوطلبان در رشته های مختلف این دانشگاه پذیرفته شده اند و در حال حاضر مشغول به ثبت نام و تکمیل مراحل پذیرش خود هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در پی اعلام نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی پیوسته، شاهد استقبال گسترده پذیرفته شدگان از این دانشگاه بودیم.

بر اساس آمارهای موجود، تعداد قابل توجهی از داوطلبان در رشته های مختلف این دانشگاه پذیرفته شده اند و در حال حاضر مشغول به ثبت نام و تکمیل مراحل پذیرش خود هستند.

این استقبال نشان دهنده ی اعتماد داوطلبان به کیفیت آموزشی و امکانات رفاهی دانشگاه علم و هنر است.

لازم به توضیح است پذیرفته شدگان ورودی جدید می توانند با توجه به اطلاعیه مندرج در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه، تا تاریخ دوشنبه 28 اسفند ماه از ساعت 8 الی 14 به صورت حضوری به دانشگاه علم وهنر، واقع در بلوار دانشجو مراجعه نمایند.

دانشگاه علم و هنر با سابقه ی درخشان در امر آموزش عالی و با بهره مندی از اساتید مجرب و امکانات آموزشی و رفاهی مناسب، همواره در تلاش است تا بهترین خدمات را به دانشجویان خود ارائه دهد.

دانشگاه علم و هنر به پذیرفته شدگان جدید در مقطع کارشناسی پیوسته خوش آمد می گوید و برای آنها آرزوی موفقیت در دوران تحصیل دارد.