نشست تخصصی با موضوع "تحول در طراحی و تولید صنایع دستی" با حضور مسئولین استانی و مدیران و اساتید دانشگاه علم و هنر روز جمعه پنجم خرداد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشست تخصصی با موضوع "تحول در طراحی و تولید صنایع دستی" بر اساس تفاهم‌نامه‌ی مشترک اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد و دانشگاه علم و هنر روز جمعه پنجم خرداد برگزار شد.

این نشست با حضور مدیر کل و معاون توسعه و ترویج صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، معاون و کارشناسان صنایع دستی میراث فرهنگی استان، معاون پژوهشی دانشگاه، جمعی از اساتید متخصص دانشکده هنر و تعدادی از تولیدکنندگان و صاحب‌نظران صنایع دستی استان برگزار شد.

گفتنی است موضوعاتی چون مشکلات و موانع تولید، لزوم تغییر و تحول در طراحی و تولید بر اساس سبک زندگی مردم و چگونگی همکاری بین سازمان‌های مربوط در راستای توسعه‌ی صنایع دستی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

ضمنا در این جلسه حکم دبیری کانون تفکر در حوزه صنایع دستی به آقای فرجی از اساتید موعو دانشکده هنر ابلاغ شد.