اولین کارگاه آموزشی رویداد نشان ملی به‌منظور آماده‌سازی هنرمندان صنایع‌دستی برای دریافت نشان ملی و بین‌المللی در دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  این کارگاه‌های آموزشی که بر اساس استانداردها و ضوابط دریافت نشان ملی و بین‌المللی است، در روز جمعه ۱۵ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه علم و هنر یزد آغاز شد.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد در این خصوص: با توجه به اینکه هر دو سال یک‌بار وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نسبت به اهدای مهر اصالت ملی به آثار هنرمندان اقدام می‌کند، به‌منظور استانداردسازی آثار آن‌ها، این رویداد استانی برگزار می‌شود.

عربی اظهار کرد: هنرمندانی که در این رویداد ثبت‌نام می‌کنند با حضور در کارگاه‌های آموزشی با رفع عیوب آثار خود، برای دریافت نشان ملی و بین‌المللی آماده می‌شوند و آثار خود را با کمترین ایراد برای داوری اصلی نشان ملی ارائه می‌کنند.

او با اشاره به استقبال خوب هنرمندان از این کارگاه‌ها گفت: این کلاس‌ها در دو نوبت صبح و عصر و با حضور بیش از ۷۰ هنرمند در هر نوبت آغاز شده است.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد تصریح کرد: معیارهای ارزشیابی دریافت نشان ملی، مرغوبیت، اصالت، نوآوری و قابلیت فروش، تناسب بین قیمت و ویژگی‌ها، تناسب بین قیمت و کیفیت، امکان تداوم تولید محصول متناسب نیاز بازار و بسته‌بندی از مهم‌ترین عناوین مطرح‌شده در روز اول کارگاه بوده است.