اولین گروه مهمانداران شرکت «یزد ایر» با حضور اساتید مجرب صنعت هوانوردی در محل دانشگاه علم و هنر در حال آموزش هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای توسعه حمل و نقل هوایی استان ابلاغی استانداری به اداره کل میراث فرهنگی استان و در جهت تحقق سند «یزد نوین» دوره مهمانداری هواپیمایی با حضور علاقه مندان در محل دانشگاه علم و هنر در حال برگزاری است.

«هما خورشیدی» سرپرست گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با اشاره به نقش توسعه حمل و نقل هوایی و ریلی استان در توسعه گردشگری یزد، از راه‌اندازی اولین شرکت هواپیمایی استان با عنوان «یزد ایر» با مشارکت بخش خصوصی و همکاری شرکت هواپیمایی ماهان در اواخر سال گذشته خبر داد و گفت: آموزش نیروی انسانی مورد نیاز این شرکت هواپیمایی در دستور کار قرار گرفته و پس از ثبت‌نام‌ از علاقه‌مندان و طی مراحل گزینشی، در حال انجام است.

خورشیدی عنوان کرد: این آمادگی وجود دارد که علاقمندان به همکاری در توسعه حمل‌ و نقل هوایی خصوصاً در رشته مهمان‌داری هواپیما از طریق سایت هواپیمایی «یزد ایر» ثبت‌نام شوند و با طی کردن دوره‌های آموزشی، در این بخش مشغول به کار شوند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته گردشگری و کسانی که حداقل یکی از زبان‌های خارجی تسلط دارند، در اولویت پذیرش در این دوره‌های آموزشی قرار دارند.

«علیرضا مزلقانی» مدیر خدمات هواپیمایی یزد نیز به خبرنگار ایسنا گفت: دوره‌های آموزشی اولین گروه مهمانداری شرکت هواپیمایی تازه تاسیس «یزد ایر» پس از انجام فرایند پذیرش علاقمندان و انجام معاینات پزشکی و مصاحبه‌های تخصصی در زمینه ادبیات کلامی و زبانی آنها که با حضور مدیرعامل و معاون عملیاتی شرکت انجام می‌شود، در محل دانشگاه علم و هنر یزد در حال برگزاریست.

وی با بیان این که استانداردهای مورد نظر در پذیرش علاقمندان به حرفه مهمانداری مطابق با استانداردهای بین‌المللی انجام می‌شود، گفت: دوره‌های آموزشی مذکور که برای اولین گروه مهمانداران با حضور ۲۳ مرد و زن در حال برگزاری است، آموزش‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف اعم از زبان انگلیسی تخصصی صنعت هوانوردی، مشخصات هواپیماها، ایمنی پرواز و دیگر آموزشهای مورد نیاز طی قریب به دو هفته انجام می‌شود و در ادامه آموزشهای علمی صورت خواهد گرفت تا در صورت کسب امتیازهای لازم برای ارائه خدمات به کار گرفته شوند.

این کارشناس صنعت هوانوردی با بیان این به زودی دومین فراخوان شرکت در این دوره‌ها اعلام خواهد شد، گفت: در مجموع ۸۰ مهماندار جذب این شرکت هواپیمایی خواهند شد.