دکتر محمود اشعاری رئیس دانشگاه علم و هنر در پیامی فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز بزرگداشت مقام و ارزش والای معلم را به تمامی اساتید و معلمان، به خصوص اساتید فرهیخته‌ی دانشگاه علم و هنر تبریک گفت.

«مَنْ وَقرَ عالِماً فقدْ وَقرَ ربَّه» (هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است.) امام علی (ع)

معلّمی نماد شکوه و عظمت انسان‌های پاک‌باخته‌ای است که در طول تاریخ در عرصۀ تعلیم و تربیت، زیباترین نشانه‌های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته‌اند. نقش محوری و اساسی معلّمین و اساتید در تربیت نسل جوان و افزایش دانش و فرهنگ در جامعه، بر کسی پوشیده نیست و باید در نظر داشت که پاسداشت مقام آنان، پاسداشت جامعه است.

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم واستاد را محضر شما اساتید فرهیخته دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزونتان را از ایزد منان مسئلت دارم.