دانشجوی موفق رشته علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر، توانست مقام اول اولین دوره لیگ کاراته وان انفرادی سبک های آزاد دختران کشور را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، اولین دوره از مسابقات لیگ کاراته وان سبک های آزاد دختران در رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان جمعه ۲۰ آبان در مجموعه ورزشی طالقانی شهر ری تهران برگزار شد.

در این سری از مسابقات، سرکار خانم «فاطمه زهرا دهقانپور» دانشجوی موفق رشته علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر، کسب مقام اول وزن منفی ۶۰ کیلو گرم بزرگسالان در اولین دور لیگ وان انفرادی را به نام خود ثبت کرد. گفتنی است اولین بار در استان یزد دختران یزدی مقام آور لیگ وان را بدست آورده اند.

روابط عمومی دانشگاه در اولین دوره لیگ کاراته وان سبک های آزاد را به شما قهرمان عزیز، تیم پیشرو ناکامورا استان و جامعه ورزشی یزد تبریک عرض می‌نماییم.