دستگاه پرینتر سه بعدی پیشرفته توسط تیم دانشجویی مهندسی پزشکی تحت سرپرستی دکتر مجتبی انصاری دانشیار دانشکده فنی و مهندسی ساخته شد و با موفقیت تست گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جمعی از دانشجویان گروه آموزشی مهندسی پزشکی موفق به تست و ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی تحت سرپرستی دکتر مجتبی انصاری دانشیار دانشکده فنی مهندسی شدند.

امروزه دستگاه های پرینتر سه بعدی جهت تولید قطعات با دقت بالا و خصوصیات دلخواه با انواع متریال اعم از فلزات، انواع پلیمرها و... در صنایع مختلف از جمله پزشکی بکار می روند.

دستگاه پرینتر سه بعدی هایپرکیوب مدل PRO-H که با تکنولوژی FDM قابلیت پرینت انواع قطعات را دارد و می توان از آن در جهت تولید قطعات در زمینه های پزشکی و صنایع مختلف استفاده کرد.

لازم به ذکر است دستگاه پرینتر سه بعدی هایپرکیوب مدل Pro-H ساخته شده مشخصات زیر را دارد:
_قابلیت پرینت دو رنگ همزمان و ترکیب رنگ
_قابلیت اتصال به موبایل و کامپیوتر