در مسابقات جهانی robotx ترکیه، امیر ارسلان سراجه دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه علم و هنر یزد با کسب رتبه اولی برای کشورمان ایران افتخارآفرینی نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  در مسابقات ربوتکس ترکیه که با حضور نزدیک به ۸۰۰ رباتیک کار از کشورهای مختلف از جمله ایران در روز ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری در آنتالیای ترکیه برگزار شد، امیر ارسلان سراجه دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه علم و هنر یزد در تکنیکال تیم لیگ Robo Explorer حائز رتبه اول و همچنین جایزه ویژه داوران را به نام خود ثبت کرد.

امیر ارسلان سراجه از دانشجویان موفق رشته مهندسی پزشکی دانشگاه علم و هنر یزد که حائز این رتبه افتخارآفرین شده است، تاکنون در چند سری از مسابقات ملی و بین المللی توانست با کسب رتبه های عالی در رزومه کاری خود به ثبت برساند.

ربوتکس بزرگترین برگزار کننده مسابقات در رده دانش آموزی و دانشجویی در سطح جهانی می‌باشد که مقر آن در اروپا (استونی - فنلاند) بوده و با بیش از ۳۰ نماینده در کشورهای دیگر از ژاپن تا امریکای جنوبی و ایران گسترده شده است.