در مراسم پاسداشت فعالیت روابط عمومی جهاددانشگاهی و تقدیر از روابط عمومی‌های برتر از روابط عمومی دانشگاه علم و هنر به عنوان روابط عمومی برتر تقدیر و تشکر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مراسم پاسداشت فعالیت روابط عمومی جهاددانشگاهی و تقدیر از روابط عمومی‌های برتر این نهاد، عصر روز  ( 2 خرداد ماه 1401) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی و معاونان این نهاد برگزار شد.

بر مبنای ارزیابی‌های به‌عمل‌آمده در بازه یک‌ساله، توسط جهاددانشگاهی کشور، در این میان 6 روابط عمومی به عنوان روابط عمومی برتر معرفی شدند که روابط عمومی دانشگاه علم و هنر در این مراسم با اهدای تندیس تقدیر و تشکر شد.

تولید محتوای مناسب و با کیفیت، انعکاس منظم و به‌موقع اخبار دستاوردها و فعالیت‌ها، اقدام موثر ارتباطی در جریان برگزاری نمایشگاه دی‌ماه، تولید محصولات سمعی بصری مناسب، برگزاری رویدادهای موردنیاز، حضور موثر در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و تعامل مناسب با ستاد برای تحقق اهداف طرح‌های ارتباطی مشترک و اقدامات هماهنگ رسانه‌ای از شاخص‌های مهم در ارزیابی فعالیت‌های روابط عمومی است.