مراسم یادواره سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه علم و هنر که سال گذشته در این دانشگاه تدفین شده بود، با استقبال پرشور و بی نظیر مردم شهید پرور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به منظور پاسداشت مقام شامخ شهدا، مصادف با اولین سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه علم و هنر، مراسمی جهت بزرگداشت این شهید دفاع مقدس در تاریخ 28دی ماه در جوار مقبره پاک ایشان برگزار شد.

مردم ولایت مدار استان یزد، خانواده معزز شهدا و ایثارگران، مسئولان محترم استان در جوار آرامگاه این شهید والامقام که در آبان‌ماه سال ۱۳۶۱ طی عملیات محرم در منطقه شرهانی و در سن ۱۹ سالگی به فیض شهادت نائل آمده است، حضور پیدا کردند.

مراسم سالگرد با حضور مقامات استانی از جمله استاندار، رئیس دانشگاه یزد، رئیس نیروی انتظامی استان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، رئیس سازمان تبلیغات استان، رئیس حوزه علمیه یزد، نماینده شعبه مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت استان، رئیس اداره حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، سردار فتوحی و سردار فرهنگ دوست به همراه سخنرانی حجت الاسلام «مسعود عالی» استاد سطح عالی حوزه علمیه قم و مداحی حاج «مهدی سلحشور» از مداحان برجسته کشوری برگزار شد.