شهید مهران شوری زاده از نیروهای قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درحین انجام ماموریت به شهادت رسیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سرهنگ پاسدار شهید مهران شوری زاده از نیروهای قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز شنبه مورخ ۴ دی ماه ۱۴۰۰ در منطقه عمومی زاهدان در حین انجام ماموریت با اشرار مسلح درگیر و به شهادت رسیدند.

شایان ذکر است وی همسر «خانم مهرانگیز باکویی کتریمی» از دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع دستی دانشگاه علم و هنر می باشد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه در گفتگو با همسر شهید، ضمن عرض تسلیت و تبریک به مقام شهادت این بزرگوار ابراز نمود:  امنیت و آرامش امروز کشور و ملت ایران اسلامی مرهون خون پاک شهیدان و ایثارگری جانبازان  است و اگر شهدایی همچون «شوری زاده» در این میادین حضور نداشتند، اکنون شاهد چنین امنیت پایداری در کشور نبودیم.

خانم باکویی همسر شهید سرهنگ شوری زاده به آرزوی دیرینه شهادت وی اشاره کردند و گفتند ایشان به صورت مظلومانه ای در ماموریت به شهادت رسیدند.

شهید شوری‌زاده اصالتا اهل سیستان و بلوچستان است، اما خانواده این شهید ساکن ساری هستند و به درخواست خانواده شهید در ساری تشیع و تدفین شدند.