مهندس محمد تقی موسی زاده کتابی را با عنوان «برنامه نویسی ARDUINO» با هدف معرفی بردهای جدید تالیف و به چاپ رساند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای آشنایی پژوهشگران، دانشجویان و اساتید این زمینه، مهندس محمد تقی موسی زاده از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر، کتابی را با عنوان  «برنامه نویسی ARDUINO» تالیف نمود.

این کتاب با هدف معرفی بردهای جدید با نام Arduino بعنوان اولین برد سخت افزاری با پلت فرم open source مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار آسان جهت استفاده دانشجویان  و دانش آموزان رشته های برق و کامپیوتر تالیف گردیده است.

شایان ذکر است آردوینو شامل یک برد مداری با قابلیت برنامه ریزی مبتنی بر میکروکنترلر AVR و یک نرم افزار آماده بنام  Arduino IDE مبتنی بر زبان++C، C می باشد که می توان علاوه بر برنامه ریزی با استفاده از کامپیوتر با موبایل نیز برنامه ریزی این برد را انجام داد. در حقیقت شما می توانید با استفاده از این برد کارهای پیچیده را به سادگی انجام دهید