کارگاه بازی درمانی کودک با حضور استاد غلامپور و با شرکت بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان روانشناسی در دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

به گزارش حوزه دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، کارگاه بازی درمانی کودک با حضور استاد غلامپور روز چهارشنبه مورخ 24 آبانماه و با شرکت بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان روانشناسی در دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

شایان ذکر است بازی درمانی یکی از روشهای مؤثر در درمان مشکلات رفتاری و روانی کودکان است. بطور کلی بازی نقش مؤثری در رشد کودک دارد و در خلال بازی می‌توان به بسیاری از ویژگیها، مسائل و رشد کودک پی برد. کودکان از طریق بازی افکارشان را بازگو می کنند و به همان راحتی که بزرگسالان احساساتشان را با کلمات بیان می کنند.
 بازی درمانگر در واقع از موقعیت بازی برای ایجاد ارتباط با کودک استفاده می‌کند و تلاش می‌کند به تخلیه هیجانی او و حل و فصل مشکلات او در زندگی عادی‌اش بپردازد.