به همت ستاد امر به معروف ونهی از منکر بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر همایش ازدواج سالم با سخنرانی استاد آبایی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر همایش ازدواج سالم با سخنرانی استاد آبایی مشاور خانواده و کارشناس صدا و سیما و حضور مسئولین ستاد ازدواج دانشجویی استان یزد آقای تولایی و حاج آقا غروی روز دوشنبه هشتم آبان در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی  دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که با استقبال دانشجویان همراه بود آبایی از کارشنان و مشاوران برجسته خانواده به بیان بایدها و نباید های ازدواج پرداخت و بر لزوم آسان گرفتن ازدواج از طرف خانواده ها تاکید کرد.
تاکید بر قناعت، دوری از تجمل  پرهیز از به تاخیر انداختن ازدواج و  قرار دادن ایمان ،اخلاق و داشتن جوهره کار و زندگی در رأس ملاک های ازدواج دیگر مواردی بود که آبایی به آن ها اشاره کرد.
حجت الاسلام و المسلمین غروی دبیرستادازدواج دانشجویی استان یزد در این همایش به بیان برنامه ها و طرح های ستاد ازدواج دانشجویی استان یزد پرداخت .

گفتنی است پرسش و پاسخ دانشجویی از دیگر برنامه های این همایش بود.
در آخر از فعالین ستاد امربه معرف و نهی از منکر بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر با اعطا هدایایی تقدیر شد .