معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علم و هنر با اشاره خیز حوزه کارآفرینی و پژوهشی این دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین، فعالیت‌های صورت گرفته در این راستا را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر «آفرین اخوان» با اشاره به توسعه این دانشگاه در حوزه‌های پژوهشی، مدیریت منابع علمی و اطلاع‌رسانی و همچنین کارآفرینی و اشتغال، اظهار کرد: دانشگاه علم و هنر علاوه بر توسعه منابع علمی و تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، برنامه‌هایی را به منظور افزایش توانمندی‌های آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی، کاربردی کردن دانش برای رفع نیازهای جامعه، توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در سطح ملی، توسعه فرهنگ پژوهش و همچنین افزایش کارآمدی پژوهشی تدوین و اجرا کرده است.

وی تصریح کرد: حوزه کارآفرینی و پژوهشی این مرکز نیز به سمت دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین خیز برداشته است و برای ترویج حرفه کارآموزی و تسهیل اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان و تشویق آنها به فعالیت‌های کارآفرینانه فعالیت‌ داشته است.

اخوان عمده‌ی این فعالیت‌ها را در سه محور ترویج و نهادینه کردن تفکر و فرهنگ کارآفرینی، ارائه آموزش‌هایی جهت مهارت‌افزایی دانشجویان و همچنین حمایت‌هایی در زمینه مشاوره‌های تخصصی و صدور مجوز استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی موجود در دانشگاه به دانشجویان و دانش‌آموختگان ایده‌پرداز، بیان کرد.