معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر ضمن عرض تسلیت به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه) از لغو امتحانات روز سه شنبه 21 دی ماه 1395 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه "دکتر محسن برزگری" اعلام کرد:  ضمن عرض تسلیت به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه)، کلیه امتحانات روز سه شنبه 21 دی ماه 1395 لغو و امتحانات این روز، یکشنبه مورخ 26 دی ماه 1395 در همان ساعت برگزار خواهد شد.

لازم به توضیح است امتحانات دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری اردکان روز سه شنبه 21 دی ماه 1395 به روز شنبه 25 دی ماه 1395 موکول شد.