به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، همزمان با اربعین حسینی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، تعزیه امام حسین (ع) به زبان انگلیسی توسط دانشجویان گروه زبان انگلیسی این دانشگاه اجرا گردید.

گفتنی است در ابتدای مراسم که با حضور معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه همراه بود حاجی محمدی رئیس دانشکده علوم انسانی به زبان انگلیسی، ضمن قدردانی از عوامل اجرایی، نکاتی را در خصوص قیام کربلا و درسهای عاشورا بیان داشت.

در بخش تعزیه، سخنان حضرت سکینه(س) با ذوالجناح و پدر بزرگوارش امام حسین (ع) و نیز وداع حضرت اباعبداله با حضرت سکینه(س) و حضرت زینب(س) اجرا شد.

از دیگر بخشهای برنامه مذکور اجرای منولوگی راجع به زندگانی امام حسین(ع) و نوحه سرایی و سینه زنی به زبان انگلیسی در دو بخش بود که بخشی از آن به خداحافظی امام حسین(ع) پرداخته شده بود.

خانم دکتر فلاح مدیر گروه زبان انگلیسی دانشگاه نیز در این مراسم شعری به زبان انگلیسی با موضوع وداع حضرت امام حسین و مادر بزرگوارشان حضرت فاطمه زهرا (س) قرائت نمود و در پایان از شرکت کنندگان مراسم پذیرایی بعمل آمد.