جلسه توجیهی سومین اعزام دانشجویان متاهل دانشگاه علم و هنر به عتبات عالیات در روز یکشنبه 2 آبان ماه 1395 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت دانشجویی فرهنگی سومین جلسه توجیهی عتبات عالیات برگزار گردید.

این جلسه با حضور مدیر ، روحانی واعضای کاروان در روز یکشنبه مورخ 02/08/95 برگزار شد.
درجلسه مذکور مدیر و روحانی کاروان نکاتی پیرامون آداب وثواب زیارت حضرت اباعبدالله الحسین وهمچنین شرایط سفر به کشور عراق برای اعضای کاروان که از دانشجویان متاهل تشکیل شده است تشریح نمودند.
لازم به ذکر است معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم وهنردر مرداد ماه کاروانهایی با حضور دانشجویان پسر ودر مهرماه با حضور دانشجویان دختر به زیارت عتبات عالیات اعزام نموده است.
این کاروانها با توجه به ضوابط سازمان حج وزیارت وحمایت های دفتر نهاد نمایندگی ولایت فقیه در دانشگاهها اعزام می شوند.
شایان ذکر است هزینه سفر در حدود یک میلیون وهفتصد هزار تومان که مبلغ یک میلیون وپانصد هزار تومان آن با توجه به توافق ستاد عتبات دانشجویی با بانک ملت به صورت وام چهار درصد به زائرین پرداخت می گردد.