به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در آستانه هفته جهانی کارآفرینی، رویداد آموزشی انگیزشی اشتغال؛ فرصت‌ها و چالش‌ها با حضور دکتر ریاحی مدیرکل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مهندس فنایی کارآفرین برتر کشوری و تعدادی از کارآفرینان برتر استانی در دانشگاه علم و هنر برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر برزگری معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر به تشریح برنامه‌های دانشگاه در راستای رسیدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم پرداخت.

در ادامه دکتر ریاحی ضمن بیان چالش‌های فردی در حوزه کارآفرینی، چالش‌های سازمانی و اجتماعی در حوزه کارآفرینی و راه‌اندازی کسب‌وکار را بیان نمود. بخش دیگر مراسم به بیان تجربیات کارآفرینان اختصاص یافت.

درابتدا، مهمان ویژه مهندس فنایی، کارآفرین برتر کشوری، ضمن بیان تجربیات خود، درباره لزوم تفکر درخصوص کسب و کارآینده، داشتن هدف و پشتکار و درس گرفتن از شکست ها و سختی ها مطالبی بیان کرد.

مهندس رضایی‌نژاد دیگر کارآفرین برتر به بیان مهارت‌های موردنیاز کارآفرینان پرداخت و عنوان نمود برای ایجاد کسب و کار جدید بایستی با پیگیری و خطرپذیری به دنبال رشد و با ارزش دانستن نیرو و وقت خود بود و ویژگی بارز کارآفرین را ترجیح منافع جمع به منافع فردی دانست.

مهندس ابراهیم قانع از کارآفرینان برتر مراحل رشد استارتاپ خود را تشریح نمود و مهارت‌های نرم و ارتباطی را یک مهارت ضروری در کارآفرینی و راه‌اندازی کسب‌وکار در دنیای امروز دانست.