معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علم و هنر در پیامی آغاز سال تحصیلی 99-1398 را به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر اسعدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علم و هنر در پیامی آغاز سال تحصیلی 99-1398 را به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است. ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران.

اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در کشور دارد. امید است اساتید و دانشجویان گرامی در هر نقطه ای از کشور عزیزمان ایران اسلامی با بهره گیری از فرهنگ ناب علوی گام های ارزشمندی را در جهت دستیابی به اهداف علمی، فرهنگی و اجتماعی بردارند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز خانواده دانشگاه بزرگ علم و هنر به ویژه دانشجویان ورودی جدید، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

دکتر میرمحمد اسعدی

معاون دانشجویی و فرهنگی