به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، این دانشگاه همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری، برای نهمین سال متوالی اقدام به برگزاری رایگان مشاوره انتخاب رشته با حضور مجرب ترین اساتید استان کرده است.

عباسعلی سلطانی مدیر روابط عمومی دانشگاه علم و هنر در این خصوص با بیان این که تحصیل در رشته مناسب، سرنوشت زندگی یک داوطلب کنکور را تعیین می‌کند، گفت: با توجه به اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال 98، دانشگاه علم و هنر افتخار دارد برای نهمین سال متوالی برای کاهش دغدغه‌های دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان، طرح مشاوره رایگان انتخاب رشته با حضور اساتید و مشاوران ممتاز استان یزد را در این دانشگاه برگزار کند.

وی اظهار کرد: مشاوره انتخاب رشته در این دانشگاه به دو صورت گروهی و فردی صورت می‌گیرد که در مرحله مشاوره گروهی، داوطلبان به طور کلی با نحوه انتخاب رشته آشنا می‌شوند و در مرحله مشاوره فردی یا خصوصی، هر داوطلب براساس نمرات برای انتخاب رشته مشاوره می‌شود.

به گفته سلطانی، این دوره‏‏‌ها از ساعت 8 تا 14:30 حتی در ایام تعطیل در محل دانشگاه علم و هنر واقع در بلوار دانشجو برگزار می‏‏‌شود و علاقمند برای ثبت‎‎ نام می‌بایست با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس sau.ac.ir اطلاعات خود را وارد و نسبت به دریافت نوبت و ثبت نام اقدام کنند.

وی پیش‏‏‌بینی کرد که با سابقه‌ی درخشانی که دانشگاه علم و هنر در این چند ساله در امر انتخاب رشته‏‏ی موفق داوطلبان کنکوری داشته، امسال نیز شاهد استقبال گسترده‌ ای خواهیم بود.

این مسئول همچنین با اعلام خبر برگزاری نشست آشنایی با رشته های دانشگاهی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر، گفت: در این نشست که ان شاالله در روزهای آینده برگزار می شود اطلاعات بسیار جامعی در مورد رشته های دانشگاهی به پذیرفته شدگان کنکور به جهت انتخاب هرچه بهتر رشته‌ی مورد علاقه‌ ‎‎ شان، داده می شود. همچنین کانالی نیز در تلگرام از سوی روابط عمومی دانشگاه به نشانی  moshaverah98@ تشکیل شده که اطلاعات جامعی از رشته ها و بازارکارشان ارائه می دهد که دانش آموزان می توانند در ان عضو گردند.

سلطانی در پایان نیز از علاقمندان خواست تا در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با شماره 38264099 تماس حاصل کنند.