معاون آموزشی در پیامی موفقیت چشمگیر ایجاد دو کد رشته روانشناسی و گردشگری را به کد رشته های دانشگاه علم و هنر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر طی پیامی موفقیت چشمگیر ایجاد دو کد رشته مقطع دکتری روانشناسی و گردشگری را به جامعه علمی دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی، اساتید، دانشجویان و همچنین پرسنل خدوم دانشگاه تبریک و آرزو نمود مسیر پرتلاش و پرافتخار اینگونه موفقیت های روز افزون همچو گذشته ی پرافتخار این دانشگاه، همواره مستمر باشد.

محسن برزگری در ادامه پیام تصریح نمود که این موفقیت حاصل تلاش تیم اجرایی اعم از ریاست محترم دانشگاه که بدون تردید، حمایت های بی حد وحصر ایشان موجبات اینگونه موفقیت ها را در سالهای اخیر فراهم آورده،‌معاونین محترم دانشگاه و بویژه گروه‌های علمی مربوطه در سنوات گذشته می باشد.

در حالی با ایجاد این رشته ها توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موافقت شده است که گروه‌های آموزشی و مدیران گروه‌های مربوطه در دو رشته روانشناسی و گردشگری با عملکرد مطلوب و با افتخار توانسته استانداردها، ضوابط و شرایط موجود در شورای گسترش و دفتر برنامه ریزی آموزش عالی را اخذ نماید.

ایشان در پایان از زحمات کلیه پرسنل خدوم، کارشناسان محترم آموزشی و رئیس اداره خدمات آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه در فراهم نمودن این موفقیت و همچنین اعتلای علمی دانشگاه قدردانی نمود.