مسابقات کاراته قهرمانی سبک کیوکوشین ماتسوئی استان با حضور 140 ورزشکار از سراسر استان در رده های سنی مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مسابقات کاراته قهرمانی سبک کیوکوشین ماتسوئی استان به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش از 26 مهرماه شروع شده بود، با حضور 140 ورزشکار از سراسر استان در رده های سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان و جوانان در سالن شهید لجه مهریز برگزار شد.

گفتنی است در پایان این مسابقات، تیم های کاراته مهریز، یزد و میبد به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند. به تیم ها و نفرات برتر در رده های مختلف سنی، مدال، کاپ و جوایزی تقدیم شد که در این میان سجاد حسین نوه اناری دانشجوی مدیریت مالی دانشگاه به مقام سوم دست یافت و  جواز شرکت در مسابقات کشوری که در تاریخ 23 آذر سال جاری که در رامسر برگزار خواهد شد را گرفت.