به همت انجمن علمی روانشناسی دانشگاه علم و هنر، فیلم «ملی و راه های نرفته‌اش» به کارگردانی تهمینه میلانی در دانشکده علوم انسانی اکران شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، فیلم «مَلی و راه‌های نرفته‌اش» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی تهمینه میلانی و تهیه‌کنندگی محمد نیک‌ بین به همت انجمن علمی روانشناسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه اکران شد.

گفتنی است این فیلم محصول سال ۱۳۹۵ مانند دیگر آثار تهمینه میلانی داستان دختری جوان و کم تجربه به نام «ملیحه» است که با ازدواجی نادرست و بدون رضایت خانواده با جوانی به نام سیامک (با بازی میلاد کی مرام) دچار مشکلاتی می‌شود.

میلاد کی مرام، ماهور الوند، السا فیروزآذر، جمشید هاشم پور، افسر اسدی، جمشید جهانزاده کشکولی، فرزانه نشاط خواه، ستاره اسکندری، سارا خوئینی ها، فلور نظری و مسعود فروتن بازیگران این فیلم هستند.

شایان ذکر است نقد این فیلم با حضور رضا حاتم پور کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در ساعت 11:30 الی 13:30 دوشنبه 30 مهر ماه در دانشکده علوم انسانی برگزار خواهد شد.

عکس توسط فاطمه آقائی