برای دومین سال متوالی دانشگاه علم و هنر بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری اقدام به برپایی نمایشگاهی برای آشنایی با رشته های علوم پایه و فنی مهندسی و هنر برای متقاضیان ورود به مقاطع عالی تحصیلی کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «مهدی دهقانی تفتی» مسئول برگزاری نمایشگاه تخصصی معرفی رشته‌های دانشگاهی با اشاره به اینکه برای دومین سال متوالی، دانشگاه علم و هنر اقدام به برپایی نمایشگاهی برای آشنایی با رشته های علوم پایه و فنی ­مهندسی و هنر برای متقاضیان ورود به مقاطع عالی تحصیلی کرده است، گفت: در این نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشکده های مختلف علم و هنر گردآوری شده تا مراجعه کنندگان بتوانند با رشته های مختلف آشنا شده و پاسخ سوالات خود را پیرامون مزایا و معایب رشته های مختلف دست یابند و در نتیجه با شناخت کامل، فرآیند انتخاب رشته خود را پشت سر گذارند.

وی اذعان نمود: یکی از دلایلی مهم انصراف برخی دانشجویان در ترم های نخست تحصیلی، عدم شناخت کافی از رشته ها در هنگام فرآیند انتخاب رشته می باشد که برگزاری این سری نمایشگاه ها می تواند منجر به کاهش چشمگیر این رویه شده و سبب انتخاب آگاهانه سرنوشت تحصیلی و شغلی دانش آموزان شود.

دهقانی در پایان گفت: این نمایشگاه تا تاریخ 20 مرداد ماه، از ساعت 08:00 تا 14:30 برای مشاهده عموم دانش آموزان و والدین آنان، واقع در بلوار دانشجو،‌ دانشگاه علم و هنر دایر می باشد.