دوره های آشنایی با رشته های دانشگاهی و انتخاب رشته‌ی رایگان ویژه داوطلبان کنکوری در راستای انتخاب رشته ی موفق داوطلبین در دانشگاه علم وهنر برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، "عباسعلی سلطانی" مدیر روابط عمومی دانشگاه با بیان این که تحصیل در رشته مناسب، سرنوشت زندگی یک داوطلب کنکور را تعیین می‌کند، گفت: با توجه به نزدیک بودن زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال 97، دانشگاه علم و هنر افتخار دارد برای هشتمین سال متوالی، برای کاهش دغدغه‌های دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان، طرح مشاوره رایگان انتخاب رشته با حضور اساتید و مشاوران ممتاز استان یزد را در این دانشگاه برگزار کند.

وی اذعان کرد: مشاوره انتخاب رشته در این دانشگاه به دو صورت گروهی و خصوصی صورت می‌گیرد که در مرحله مشاوره گروهی داوطلبان به طور کلی با نحوه انتخاب رشته آشنا می‌شوند و در مرحله مشاوره خصوصی، هر داوطلب براساس نمرات برای انتخاب رشته مشاوره می‌شود و این دوره ها در مردادماه از ساعت 8 صبح الی 14:30 در محل دانشگاه علم و هنر واقع در بلوار دانشجو برگزار می‌گردد که عزیزان علاقمند برای ثبت نام می‌بایست با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس sau.ac.ir اطلاعات خود را وارد و نسبت به دریافت نوبت و ثبت نام اقدام نمایید.

سطانی گفت: پیش بینی می شود با سابقه‌ی درخشانی که دانشگاه علم و هنر در این چند ساله در امر انتخاب رشته ی موفق داوطلبان کنکوری داشته، امسال نیز شاهد استقبال گسترده‌ ای باشیم چنان که در سال قبل بدلیل استقبال زیاد از متقاضیان در روز جمعه نیز مشاوره انجام گرفته شد .

وی همچنین با اعلام خبر برگزاری دوره‌ی هایی در قالب همایش های آشنایی با رشته های دانشگاهی در دانشگاه گفت: در این سلسله همایش‌ها اطلاعات بسیار جامعی در مورد رشته های دانشگاهی با دعوت از سخنران و اساتید مجرب، به عزیزان کنکوری به جهت انتخاب هرچه بهتر رشته‌ی مورد علاقه‌ی شان، داده می شود که علاقمندان می توانند با ارسال کدرشته ی مورد نظرشان به سامانه‌ی 5000533110 ثبت نام نمایند.

کد

رشته

مهندسی کامپیوتر / مهندسی برق

مهندسی صنایع / مهندسی ایمنی صنعتی

مهندسی عمران / مهندسی معماری

مهندسی مکانیک  / مهندسی پزشکی

علوم سلولی و مولکولی / زیست فناوری / میکروبیولوژی

علوم و مهندسی صنایع غذایی (کشاورزی)

مجموعه مدیریت / حسابداری

روانشناسی / مشاوره / حقوق

علوم ورزشی

طراحی لباس / طراحی صنعتی / ارتباط تصویری

آموزش زبان انگلیسی

مدیر روابط عمومی دانشگاه علم و هنر در پایان گفت: عزیزان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتربا شماره 38264099-035تماس حاصل نمایند.