به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت گروه زبان انگلیسی جشنی با عنوان galaday با اجرای متنوع و شاد به زبان انگلیسی در آمفی تئاتر دانشکده فنی برگزار شد.

در این مراسم «دکتر حاجی محمدی» رئیس دانشکده علوم انسانی در سخنانی که به انگلیسی ایراد شد از زحمات دانشجویان فعال گروه و مدیر گروه زبان خانم دکتر فلاح تقدیر و پس از آن ارائه تاریخچه ای از گروه زبان انگلیسی از اینکه دانشجویان گروه زبان در هر دو زمینه علمی و هنری شایستگی خود را اثبات کردند اظهار خرسندی نمود.

در ادامه مدیر گروه زبان انگلیسی «دکتر فلاح» از مزایای دانش زبان انگلیسی سخن گفتتند.

از دیگر بخش های این مراسم می توان به مسابقه، پانتومیم، ترجمه آهنگ و شعر خوانی برای دانشجویان اشاره کرد.

گفتنی است در پایان از ممتازین گروه و همچنین برگزیدگان مسابقه نهج البلاغه به زبان انگلیسی تجلیل به عمل آمد.